Blog

Otevření klientské centra - INVIA.cz - Milovice

08.09.2008 16:56

INVIA.cz - Milovice

 

Největší internetová cestovní agentura v České republice a autorizovaný prodejce zájezdů více než 200 renomovaných a pojištěných cestovních kanceláří působících na českém a slovenském trhu.

Špičkové technologie, znalost cestovního ruchu a rychlost patří k našim dlouhodobým konkurenčním výhodám. Vybraný zájezd si můžete přímo u nás objednat a zakoupit za stejnou cenu, jako u cestovní kanceláře, která daný zájezd pořádá.

INVIA.CZ nabízí na jednom místě neustále aktualizovanou nabídku katalogových i last minute zájezdů v přehledné, jednotné formě. Šetří tak Váš čas při vyhledávání zájezdu v různě koncipovaných katalozích jednotlivých cestovních kanceláří a agentur a to především díky modernímu call centru v Brně s vysoce kvalifikovanými prodejci.

INVIA.CZ můžete navštívit nejen na internetu, ale má i svá kamenná klientská centra již ve více než 30 českých městech. INVIA má své zastoupení již na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a Rumunsku.

Vize firmy

Stát se největším on-line prodejcem zájezdu, letenek a ubytování ve střední Evropě. Místem, kde si návštevník vždy vybere dovolenou dle svého gusta.

Zásady naší společnosti

  • kriticky pohlížet i na vlastní práci
  • pracovat pro spokojenost našich klientů, nikoliv jen pro obchodní úspěch
  • sledovat trh a vážit si konkurence
  • v inovacích být vždy minimálně krok před konkurencí
  • morální zásadovost a pokora při komunikaci s klientem
  • myslet a rozhodovat svobodně

 

RSS kanál.

 


adrenalin park rokytnice airsoft milovice luxusní zahradní oblečení originální dárky paintball paintball milovice milovice paintball paintball shop paintball club milovice paintball rokytnice parfémy levně parfémy levně od fm reality neratovice reality učetnictví od A do Z fm group parfémy fm group tn.cz zajímavá videa na tn.cz reality střední čechy Mirland nábytek e-shop Mirland